Η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι ξεκινάει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια, στα οποία θα συμμετέχουν οι Εκτελεστικές Επιτροπές των συνδέσμων-μελών της, έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία για να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, με αφορμή αυτή την παραμονή μας στο σπίτι. Τα σεμινάρια θα αποτελούνται από 5 θεματικές ενότητες, οι οποίες θα περιλαμβάνουν, την προπόνηση τερματοφύλακα, τις ακαδημίες και τις αναπτυξιακές ηλικίες αλλά και την ανάλυση και σχεδιασμό μιας προπονητικής μονάδας, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρό.

Η αρχή θα γίνει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και ώρα 20:30, μέσω της πλατφόρμας Zoom και η Εκτελεστική Επιτροπή κάθε συνδέσμου είναι υποχρεωμένη να διαθέτει στα μέλη της την σύνδεση (link), την οποία θα παραλάβει από τον υπεύθυνο σεμιναρίων της ΠΕΠΠ.

Ομιλητής-παρουσιαστής του 1ου σεμιναρίου, θα είναι ο κ. Αθανάσιος Τερζής, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A, καθηγητής φυσικής αγωγής, με θέμα «Διάσπαση του αντιπάλου από τις πτέρυγες-τοποθετήσεις κινήσεις και συνδυαστικό παιχνίδι, σύμφωνα με την τακτική του Pep Guardiola».

Στο τέλος του κάθε σεμιναρίου, θα ανακοινώνονται οι λεπτομέρειες του επόμενου σεμιναρίου.

Οι κωδικοί θα αποστέλλονται αυθημερόν στον υπεύθυνο κάθε συνδέσμου.

Σε μία δύσκολη περίοδο, μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς, μένουμε ενωμένοι ως προπονητές έτσι ώστε να βγούμε πιο δυνατοί και με περισσότερες γνώσεις και ενθουσιασμό ξανά στα γήπεδα.

20 Νοεμβρίου, 2020