Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Βοιωτίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας) και με την συμπαράσταση της Ε.Π.Σ.Βοιωτίας.

Ο πρόεδρος Γιάννης Καντάς και η Ε.Ε. του Συνδέσμου (Γιάννης Μαρτιναίος, Βαγγέλης Φράγκας, Βασίλης Δελιανίδης, Βαγγέλης Λέντας, Κώστας Ζαγαρίτης, Άγγελος Κυριάκος, Χρήστος Νταλιάνης, Σωτήρης Κλειδαράς) αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αφού κατάφεραν να διοργανώσουν ένα άρτιο Σεμινάριο που σίγουρα έδωσε πάρα πολλά σε όσους το παρακολούθησαν το διήμερο που πέρασε στη Λιβαδειά.

Κορυφαίοι Ελληνες προπονητές Ποδοσφαίρου και καταρτισμένοι επιστήμονες στο χώρο του ποδοσφαίρου με τις εισηγήσεις τους “έκλεψαν” την παράσταση αφού με τις εμπεριστατωμένες και εξειδικευμένες εισηγήσεις τους έδωσαν μια διαφορετική ποιότητα στο Σεμινάριο και πιστεύουμε ότι ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει στο πανελλήνιο.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν το σύνολο των Βοιωτών προπονητών αλλά και αρκετοί προπονητές από την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο γνωστός Λιβαδείτης δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδήμος είχε επιφωρτισθεί στην παρουσίαση και συντονισμό των εργασιών του Σεμιναρίου και με την εμπειρία που διαθέτει βοήθησε στην ομαλή εξέλιξη των εργασιών του Σεμιναρίου.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν και χαιρέτησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, η Δήμαρχος Λιβαδειάς Γιώτα Πούλου, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Κώστας Νίκας και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλίας Λογαράς.

Επίσης το Σεμινάριο τίμησε με την παρουσία της και η ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον Αντιπρόεδρο Λάμπρο Μπαλόκα και τον Τάσο Παστό.

Στόχος του Σ.Π.Π.Βοιωτίας είναι τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια να γίνουν θεσμός και όλοι ευελπιστούν ότι αυτό θα επιτευχθεί με τη διοργάνωση τέτοιων Σεμιναρίων κάθε τρία χρόνια με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και Ξένων Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Στην πρώτη μέρα των εργασιών του Σεμιναρίου μίλησαν ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΒ Σταύρος Φλώτσιος (Παρατηρητής – Εκπαιδευτής Super League), οι προπονητές Χαράλαμπος Ζελενίτσας (UEFA PRO), Βασίλης Καλαποθαράκος (UEFA A), Λουκάς Λούλος (UEFA A) και ο Φυσικοθεραπευτής του Λεβαδειακού Μιχάλης Κεφαλάς.

Την δεύτερη μέρα μίλησαν οι προπονητές Άκης Μάντζιος, Σάκης Τσιώλης, Περικλής Αμανατίδης, Στάθης Σταθόπουλος, Γιώργος Χερίδης, Στέλιος Πούλος, Guillermo Sanchez και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιώργος Κεφαλάς. Επίσης μίλησαν ο Χρήστος Καρβουνίδης (Φυσικοθεραπευτής – Οστεοπαθητικός), ο Λουκάς Καραμάνης (Φυσικοθεραπευτής), ο Αθανάσιος Ζαββός (Διαιτολόγος, Εργοφυσιολόγος, Αθλητ. Διατροφολόγος).

Σε όλους τους ομιλητές ο Σ.Π.Π.Βοιωτίας έδωσε αναμνηστικές πλακέτες και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο Σεμινάριο.

Ως πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Βοιωτίας και εκ μέρους της Ε.Ε. θα ήθελα να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, την Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Β. κ. Κώστα Νίκα που μας συμπαραστάθηκαν στην πραγματοποίηση του Σεμιναρίου.

Ο Σύνδεσμός μας αν και έχει λίγα χρόνια ζωής καταβάλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Προπονητών και στόχος και σκοπός μας είναι η συνεχής επιμόρφωσης αυτών και ευελπιστούμε ότι τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια θα γίνουν θεσμός για τον Σύνδεσμό μας.

Ευχαριστώ για την παρουσία τους,
– τους Ηλία Λογαρά Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας.
– τον Πρόεδρο ΣΠΠΝ Ευβοίας κ. Τοκπασίδη Παναγιώτη
– τον Αντίπρόεδρο του ΣΠΠΝ Λέσβου κ. Σπανό Βαγγέλη
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους – μέλη μας – για την παρουσία τους στο σεμινάριο. Οτι κι αν έχουμε καταφέρει οφείλονται σε όλους μας.

Ευχαριστώ την ΠΑΕ Λεβαδειακός και προσωπικά τον Αντιπρόεδρο κ. Μπαλόκα Λάμπρο, τον Φυσικοθεραπευτή κ. Καραμάνη Λουκά, τον Κ.Φ.Α. κ. Κεφαλά Γιώργο, το Αθλητικό Κέντρο Boca και προσωπικά τον κ. Καραγιαννίδη Νικόλαο για τις ενέργειές τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους χορηγούς
Pelopidas club κ. Χατζηχρονόγλου Θανάση, Thina Club κ. Σταμούλη Κώστα, Σχολή Ολυμπιακού Λιβαδειάς κ. Χρήστου Ιωάννη, Boca f.c. κ. Καραγιαννίδη Νίκο, Wemplay club κ.κ. Δημητράς Χρήστος – Θοδωρή, κ. Γκαλαμέλο Λουκά, Liondos κ. Λιόντο Ηλία και Web κ. Παπαϊωάννου Νίκο
– Ζησιμόπουλο Θοδωρή (Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές)
– Διόγο Ευθύμιο (Ελαστικά)
– Μιχαήλ – Ιωάννου Ο.Ε. (Υδραυλικά – Θέρμανση)
– Πέτσα Αθανάσιο (1900)
– Τζουνάρα Δημήτριο (Κρεοπωλείο)
– ΝΕΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
– Καρβούνη Παναγιώτη και Ντελίκο Στάθη WAY CUP
– Sportbook

Να ευχαριστήσω προσωπικά τους εισηγητές – ομιλητέςseminario8
– Φλώτσιο Σταύρο
– Ζελενίτσα Χαράλαμπο
– Καλαποθαράκο Βασίλη
– Κεφαλά Μιχάλη
– Λούλο Λουκά
– Ζαββό Αθανάσιο
– Καρβουνίδη Χρήστο
– Καραμάνη Λουκά
– Τσιώλη Βαγγέλη
– Μάντζιο Ακη
– Κεφαλά Γιώργο
– Πούλο Στέλιο
– Guillermo Sanchez
– Αμανατίδη Περικλή
– Τσιώλη Σάκη
– Χερίδη Γιώργο
– Σταθόπουλο Στάθη
οι οποίοι αφιλοκερδώς συμμετείχαν στις εργασίες του σεμιναρίου μας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου κ.κ. Μαρτιναίο Ι., Νταλιάνη Χ., Λέντα Ε., Δελιανίδη Β., Φράγκα Ε., Ζαγαρίτη Κ., Κυριάκου Α., Κλειδαρά Σ. που προσπάθησαν να βγει με επιτυχία το σεμινάριο.

Θέλω να πιστεύω ότι από αυτό το σεμινάριο, φύγαμε σοφότεροι.
Και πάλι σας ευχαριστώ όλους.

12 Ιουνίου, 2017