Οι Ηλίας Λογαράς Λάμπρος Ανδριόπουλος και Βαγγέλης Πρόκος έχοντας αναμεσά τους τον Ζήση Βρύζα  

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, αποτελούμενη από τους κ.κ. ΛΟΓΑΡΑ ΗΛΙΑ, ΠΡΟΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ και ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΡΟ, συναντήθηκε με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και υπεύθυνο της Τεχνικής και Αναπτυξιακής Επιτροπής κ. Ζήση Βρύζα, την 18/11/2016, στο Ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης.

Κατά την συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Έλληνα προπονητή και ζητήθηκε από τον κ. Βρύζα, να στελεχωθεί και να λειτουργήσει, η Τεχνική και Αναπτυξιακή Επιτροπή της ΕΠΟ, όχι όπως προβλέπεται σήμερα από τον Κανονισμό των Προπονητών, αλλά και  με μέλη, από τον Φορέα των προπονητών, που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά, στην λειτουργία του χώρου των προπονητών. Άλλωστε η επιτροπή πέραν των άλλων ασχολείται και με θεσμικά θέματα των προπονητών και καταλληλότεροι για να τα αντιμετωπίσουν είναι μόνο ο φορέας των προπονητών και όχι αυτοί που αποκαλούνται ειδικοί.

Επίσης συζητήθηκαν σε γενικές γραμμές και θέματα εκπαίδευσης και σχολών, τα οποία όμως θα συζητηθούν διεξοδικά, μετά τον διορισμό της νέας Αναπτυξιακής Επιτροπής.

Από την πλευρά του ο κ. Ζήσης Βρύζας, αφού συμφώνησε ότι, τα θέματα των προπονητών πρέπει να συζητούνται και με τον φορέα των προπονητών, υποσχέθηκε ότι  θα μεταφέρει το αίτημά μας, στην Διοικούσα Επιτροπή, για να αποφασίσει σχετικά.

29 Δεκεμβρίου, 2016