Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας (ΣΠΠΑ), αισθάνεται την ανάγκη, να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές που συνεργάστηκαν, από τις αρχές Απριλίου, για να γίνει αυτή η πρωτοποριακή για τα δεδομένα – διαδικτυακή ενημερωτική – εκδήλωση, στην οποία έλαβαν καταξιωμένοι επιστήμονες του χώρου και όχι μόνο.
Αναφέροντας τα ονόματά τους, ξεκινήσαμε τα σεμινάρια μας με τον κ. Magnus Alford (ex. Liverpool FC Coach/SportSessionPlanner CEO), τον κ. Δρακογιαννόπουλο Νίκο (Life-ergo), τον κ. Amadeus Clements (Peterborough FC), τον κ. Δημητρίου Γιάννη (Εθνική Ελλάδας Κωφών), τον κ. Υφαντίδη Αχιλλέα (Αθλητικό Ψυχολόγο/Σχολές Ε.Π.Ο.), τον κ. Δημητρίου Πέτρο (προπονητή επαγγελματικών κατηγοριών), τον κ. Βλαμάκη Μίνωα (USA-Chicago Fire/MLS) και κλείσαμε τον κύκλο με την παρουσίαση του προπονητή της ΠΑΕ Παναθηναικός , κ. Δώνη Γιώργου και του επιτελείου του, κ. Αγγελίνα Μάκη, κ. Miodrag Medan, κ. Γεωργίτσα Γρηγόρη, κ. Μαλιαρίτση Παναγιώτη και κ. Γεωργιάδη Γιώργο του Σάββα, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς.
Με γνώμονα, ότι η γνώση μοιράζεται και πολλαπλασιάζεται και άλλοι σύνδεσμοι στην Ελλάδα, ακολούθησαν το παράδειγμά μας, κάτι που πολύ θετικό. Μετά δε και την ομιλία του Προέδρου μας κ. Σπύρου Παπακανέλλου, πιστεύουμε, ότι ο Έλληνας προπονητής, είναι ΕΔΩ, ενωμένος – δυνατός και αναδιοργανώνεται για την επόμενη μέρα. Τις παρουσιάσεις αυτές, παρακολούθησαν πάνω από 2.000 προπονητές, που και αυτούς τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως (δεν περισσεύει κανείς) .
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα, τον Γεν. Γραμ. του συνδέσμου μας κ. Χρήστο Παντιώρα, για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσε, τον Πρόεδρό μας και τον εμπνευστή και συντονιστή των σεμιναρίων κ. Γιάννη Δημητρίου, έναν ανερχόμενο προπονητή και κόσμημα για τον σύνδεσμό μας, ο οποίος αφιέρωσε πολύ χρόνο, όχι μόνο για τα σεμινάρια του συνδέσμου μας, αλλά και για σεμινάρια άλλων συνδέσμων, ανά την Ελλάδα.
Κλείνοντας με το μότο του συνδέσμου μας, ότι προπονητής για μας σημαίνει «ΜΟΡΦΩΣΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ-ΗΘΟΣ», δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με περισσότερη αγωνιστικότητα, για τα δικαιώματα και την καταξίωση του Έλληνα
Υ.Γ. 1 Όλες οι διαδικτυακές ομιλίες/παρουσιάσεις, ήταν δωρεάν, θα δοθούν στα μέλη των συνδέσμων μαζί με μία δίμηνη –δωρεάν – χρήση της κορυφαίας προπονητικής πλατφόρμας Sport Session Planner, ένα τεράστιο προπονητικό εργαλείο.
Υ.Γ. 2 Δώσαμε το μήνυμα, ότι μπορούμε να είμαστε ενεργοί και από το σπίτι και βγαίνοντας από την καραντίνα υγιείς, να απολαύσουμε το καθετί που επιθυμούμε, γεμάτοι από νέες γνώσεις και ιδέες.
Σας ευχαριστούμε, ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αντάμωση.
Για την εκτελεστική επιτροπή : Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

3 Μαΐου, 2020