Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους συνάδελφους προπονητές που συμμετείχαν στην Ημερίδα του Σαββάτου 08-06-2019 αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και δίνοντας με την παρουσία τους στον Σύνδεσμο την δύναμη να αναλογιστεί την ευθύνη του και να διοργανώνει όλο και καλύτερες αλλά και περισσότερες επιμορφωτικές προπονητικές ημερίδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης κο Ιωαννίδη Κωνσταντίνο που μας παραχώρησε την αίθουσα διαλέξεων τους, τον Πρόεδρο του Αγ.Γεωργίου κο Σαμλίδη Γεώργιο για την παραχώρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων της ομάδος, τους εισηγητές της ημερίδας μέλη του Συνδέσμου μας, κο Ελευθεριάδη Θεόδωρο, κο Σκιαθίτη Γεώργιο και κο Μεταξά Θωμά και τους κο Βεργέτη Στάϊκο και κο Ζελενίτσα Χαράλαμπο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές της Α1 κους Πολίτη, Δάλλα, Πόπση, Σταυρίδη, Νιάνιο, Κουτσικοβαγγέλη, Στεφανίδη, Μπεκιάρη, τους φοιτητές των ΤΕΦΑΑ, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ και τους ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ της ακαδημίας του κου Κερμανίδη καθώς και την Κ17 του ΑΡΗ και τον προπονητή μέλος μας κο Καζάνα Κωνσταντίνο, για τις συμμέτοχή τους στην διαικπεραίωση της πρακτικής εξάσκησης της Ημερίδας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, το μέλος μας κο Τζιώλα (ΣΟΥΡΩΤΗ), τον κο Παπαβραμίδη (ΧΡΟΝΗΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ), τον κο Παππά (ΚΙΝΗΣΗPARTS), τον κο Μπενάκη (REVMA PLUS), τον κο Παρασκευόπουλο (PET888), το KTEO (AUTOCONTROL), τον κο Μότσιανο (ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΣOΧΟΣ).

21 Ιουνίου, 2019