Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 συνεδρίασε διά ζώσης και σε πολύ καλό κλίμα η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) στον Βόλο, όπου και πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του Έλληνα Προπονητή. Παρόντες ήταν όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, εκτός από τον Αντιπρόεδρο Β΄, κύριο Καλιακούδα Γεώργιο, ο οποίος δεν μπόρεσε να μεταβεί λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας υποδέχθηκε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και έπειτα από την συνάντηση και την ανταλλαγή απόψεων που υπήρξε, ο Σύνδεσμος παρέθεσε γεύμα σε όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Επιπλέον, στην συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων (Ε.Π.Σ.) Θεσσαλίας, κύριος Καλόγηρος Μιλτιάδης, ο οποίος και μας ενημέρωσε για την άψογη σχέση της τοπικής Ένωσης με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Μαγνησίας.

Τέλος, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.) ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των διά ζώσης συνεδριάσεων, η Εκτελεστική Επιτροπή θα επισκεφτεί και άλλους Συνδέσμους Προπονητών Ποδοσφαίρου ανά την Ελλάδα.

18 Δεκεμβρίου, 2021