Την Πρωτοχρονάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμός Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαίας παρουσία αρκετών προσκεκλημένων κα συναδέλφων- μελών του στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος ,ο Σύμβουλος του Δήμαρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού κ. Τάκης Πετρόπουλος παλαιά δόξα του Απόλλωνα Πατρών στο Μπάσκετ, σύσσωμο το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Αχαίας ,οι Πρόεδροι του Συνδέσμου Διατητών κ. Κώστας Μεσσάζος ,του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας κ. Δημήτρης Κόμπλας, του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αχαίας κ. Τάκης Λαμπρόπουλος και του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαικής κ. Νίκος Καραμανλής.
Τιμήθηκαν η κ. Τασία Μανωλοπούλου ,για την κοινωνική της και πολιτιστική της δράση ( την απονομή έκανε ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος ),ο κ. Χρήστος Νικολόπουλος ,επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ και για αρκετά χρόνια πρόεδρος του Αχιλλέα Πατρών ( την απονομή έκανε ο κ. Τάκης Πετρόπουλος ),και ο χορηγός μας κ. Κώστας Πλέγας ( την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Άγγελος Δανιήλ).
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλίας Λογαράς ,κάλεσε τους κ.κ. Δανιήλ , Μεσσάζο και Κόμπλα να κόψουν μαζί την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μία συμβολική κίνηση ότι όλοι οι φορείς του ποδοσφαίρου πρέπει να είναι ενωμένοι γα να γίνει κάτι καλό.
Με τις ευχές όλων για μία Καλή Χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα έκλεισε η όμορφη εκδήλωση .

30 Μαρτίου, 2017