Με ανακοίνωση του ο νεοσύστατος αλλά τόσο δραστήριος ΣΠΠ Αθήνας μας απέστειλε τα παρακάτω.
Η κοπή της πρώτης πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Π.Π.Αθήνας είναι γεγονός,όπως γεγονός είναι ότι πέρασαν όλοι καλά προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και τα μέλη μας. Αυτό συνέβη στις 13 Μαρτίου 2018 στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (ΚΑΜΙΝΙ).
Βραβεύσαμε αυτούς που μας βοήθησαν στην δημιουργία του συνδέσμου μας, τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ. Μαρκόπουλο Γεώργιο για την φιλοξενία του, στο πρόσωπο του Προέδρου κ. Λογαρά Ηλία την Ε.Ε της Π.Ε.Π.Π , στο πρόσωπο του κ. Μπουρουτζίκα Δημήτριο τον Έλληνα προπονητή, τον Νομικό μας σύμβουλο κ. Λαγομιτζή Νικόλαο, τον κ. Μαγουλά Αθανάσιο για την παραχώρηση του χώρου μας, τον Ιατρό χειρουργό-ορθοπεδικό κ. Τόκη Αναστάσιο, τον κ. Ζελενίτσα Χαράλαμπο Διευθυντή Σχολών Εκπαίδευσης Προπονητών- Ανάπτυξης Ε.Π.Ο δοθείσης ευκαιρίας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.
Στο πρόσωπο του Βασιλείου Γουγουλάκη τιμήσαμε τον πρώτο Έλληνα προπονητή ποδοσφαίρου με κινητικά προβλήματα. Ακόμα δημιουργήσαμε για κάθε χρονιά ένα βραβείο στη γυναίκα του προπονητή για την παρουσία της και την υπομονή της δίπλα στον προπονητή ποδοσφαίρου. Η έκπληξη της βραδιάς έγινε από τα μέλη της Ε.Ε. του συνδέσμου κ.κ. Καβαλιέρη Μ., Παντιώρα Χ., Ψύλλια Α., Στασινόπουλο Α. Καλτσή Β., Μυλώνη Ε., Λάμπρου Χ. και Χριστόπουλο Π. οι οποίοι βράβευσαν τον ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Παπακανέλλο Σπυρίδωνα.
Την εκδήλωσή μας ετίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Παπαδόπουλος Γαβρίλος (Γεν.Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Αθηνών), Μπάστας Κων/νος (Αντιδήμαρχος Δήμου Γαλατσίου), τα μέλη της Ε.Ε της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου (Λογαράς Ηλίας πρόεδρος, Πρόκος Ευάγγελος Γεν.Γραμματέας και Καντάς Ιωάννης Ταμίας) οι οποίοι απένειμαν τιμητικές πλακέτες στην Ε.Π.Σ.Αθηνών και στον Σ.Π.Π.Αθήνας, ο Γεν.Γραμματέας του Σ.Π.Π. ΑνατολικήςΑττικής κ. Μαγγίνας Ιωάννης, η Γραμματέας της Π.Ε.Π.Φ.Α κ. Βασιλική Κοτσάλου, η κ. Ντία Καζάκη Υπεύθυνη Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, η κ. Κατερίνα Χριστοδούλου υπεύθυνη του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Γαλατσίου και οι κ.κ. Μητροτάσιος Μιχάλης και Βονόρτας Ιωάννης καθηγητές στις σχολές προπονητών της Ε.Π.Ο. και ο φίλος του συνδέσμου κ. Πάσχος Κων/νος και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Τεριλίδης Ιωάννης, Τσακίρογλου Ανέστης και Χοστικίδης Χρήστος, που κάλυψαν δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε γι αυτό. Παρευρέθησαν ο Λεμονής Παναγιώτης, ο Γκουλής Νικόλαος, ο Ντανιέλ Μπατίστα και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ομάδων της Αθήνας.
Προσεκλήθησαν οι κ.κ. Τεντόμας Χρήστος και Ξυδέας Ευάγγελος από τον Δήμο Αθηναίων και ο Σμέρος Ιωάννης αντιπρόεδρος συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αθήνας παρέθεσε δείπνο στο μεζεδοπωλείο ΄΄Μέδουσα΄΄.
Ο ΣΠΠ Αθήνας ευχαριστεί όλους από καρδιάς που συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της οικογενειακής ομολογουμένως εκδήλωσης, υποσχόμενως ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες .

13 Απριλίου, 2018