Ύστερα από 26 χρόνια ο Σύνδεσμός προπονητών ποδοσφαίρου Kαρδίτσας απέκτησε δική του στέγη.
Αναλυτικά η ανάκοινωση του συνδέσμου.

Μετά από το γραπτό αίτημά μας προς την Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καρδίτσας και προσωπική επικοινωνία με Μέλη αυτής για παραχώρηση χώρου για την στέγαση του Συνδέσμου μας, η Ε.Ε αυτής ΟΜΌΦΩΝΑ ενέκρινε το αίτημά μας για παραχώρηση Στέγης(Γραφείο) και μας δίνει για χρήση χώρο για τον σκοπό αυτό ,στο Ενωσιακό Γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε κ. Χρήστος Σκάρλος και ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Ενωσιακού Γηπέδου κ. Γεώργιος Κρανής ως και τα Μέλη αυτής αποδέχθηκαν το χρονίζων αίτημά μας προς την Ε.Π.Σ. Καρδίτσας για παραχώρηση χώρου , ώστε ο Σύνδεσμός μας να βρίσκεται στον Φυσικό του Χώρο (ΈΝΩΣΗ- ΓΗΠΕΔΟ), όπως συμβαίνει και σε άλλες περιοχές.

Όλα τα χρόνια αυτά ο Σύνδεσμός μας φιλοξενούνταν για διάφορες εκδηλώσεις του , όπως Συνελεύσεις και Εκλογές, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Καρδίτσας και στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας ,στο Γήπεδο Αγίου Νικολάου.

Πλέον έχουμε τον Μόνιμο χώρο , όπου θα εγκαταστήσουμε το Αρχείο μας ,θα συνεδριάζουμε , όπως προβλέπεται και ορίζεται από το Καταστατικό μας.

Ο Σύνδεσμός μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καρδίτσας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε στην διάθεσή τους , όπου και όταν θα μας χρειάζονται και με τις δυνατότητες που θα έχουμε , θα συμβάλλουμε και εμείς στην Αναβάθμιση του Τοπικού μας Ποδοσφαίρου.

Επί τη ευκαιρία αυτή Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο της Ε.Ε της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας κ. Χρήστο Σκάρλο και τα Μέλη αυτής για την πρόσφατη Εκλογή τους στην Ε.Π.Σ.Καρδίτσας ,τους Ευχόμαστε ΥΓΕΊΑ και ΔΎΝΑΜΗ στο δύσκολο έργο τους ,την Ευόδωση των Στόχων τους για την ΠΡΌΟΔΟ του Τοπικού μας Ποδοσφαίρου.

Για την Ε.Ε

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Βασίλειος Τσιαμούλης Κων/νος Σδρόλιας

19 Ιουνίου, 2019